Skaidrojam, kā palielināt ienākumus no nekustamā īpašuma iegādes Dubaijā.

  • 30.01.2024
  • Jaunumi

Svarīgs jautājums tiem, kuri vēlas gūt maksimālu peļņu no savām investīcijām. Tātad, kas jāiekļauj kopējā investīciju summa?

• Cena, par kuru objekts tika iegādāts

• Darījuma izdevumi

• Remonta izdevumi (ja tika veikts remonts)


Kādi faktori palielinās šo rādītāju?

1. Platība un dzīvokļa tips

Visrentablākie ir dzīvokļi ar 1-2 guļamistabām. Novembrī 53% darījumu bija par 1-guļamistabas dzīvokļiem, 25% par dzīvokļiem ar 2 guļamistabām, bet studijām tikai 6%. Ja jāizvēlas starp dzīvokli un villu, tad ROI dzīvokļiem vidēji ir par pāris procentiem augstāks.


2. Piekrastes un tūristu rajoni

Šie rajoni lieliski piemēroti īstermiņa īrei, kur atdeve sasniedz 12%. Piemēram, Dubai Marina, JBR, Downtown, Emaar Beachfront.


3. Infrastruktūra

Pētiet infrastruktūras klātbūtni un kvalitāti: ceļi, sabiedriskais transports, veikali, restorāni un medicīnas iestādes. Ir skaidrs, ka attīstīta infrastruktūra var palielināt nekustamā īpašuma vērtību rajonā. Vidējais ROI pēc rajoniem par 1-guļamistabas dzīvokļiem (Property Finder cipari):

Dubai Silicon Oasis – 9,3%

Town Square – 8%

Jumeirah Village Circle – 8,4%

Dubai Marina – 6,7%

Dubai Hills – 7,2%


4. Nomaksa pēc būvniecības pabeigšanas

Jūs varat izīrēt dzīvokli un paralēli segt maksājumus ar īres maksu. Diezgan bieži attīstītāji piedāvā nomaksu uz 2-3 gadiem pēc projekta pabeigšanas. Piemēram, The Central Downtown, Supreme Residence, Ozone 1


5. Darījuma izdevumu samazināšana

Daži attīstītāji piedāvā atlaidi par maksu Zemes departamentam un kompensē pircējiem 50-100% nodokļa. Tikai kvalitatīva analīze ļaus pieņemt pamatotu lēmumu, nodrošinot stabilitāti un finansiālu veiksmību īpašuma iegādei.


Mūsu aģentūra sniegs jums izcilus nekustamo īpašumu variantus un ekspertu atbalstu šajā svarīgajā procesā. Mūsu eksperti ne tikai palīdzēs jums atrast piemērotu dzīvokli, bet arī sniegs padomus par visiem darījuma aspektiem. Mēs cenšamies nodrošināt jums visu nepieciešamo informāciju, lai pieņemtu pamatotus lēmumus un veiksmīgi iegādātos nekustamo īpašumu.

Jaunākās ziņas

  • 19.06.2024
  • Jaunumi

Dubaija joprojām ir viens no pievilcīgākajiem un pieprasītākajiem mājokļu tirgiem pasaulē.

Savukārt Jūrmalas un Rīgas dzīvokļu un privātmāju tirgi pēc divus gadus ilgušās vārguļošanas, kas izpaudās kā cenu un darījumu skaita kritums, ir nonākuši dabiskas atveseļošanās posmā. Visgaidītākā perspektīva tajos ir pircēju aktivizēšanās. Un VIP REAL profesionāļu komanda ir gatava sniegt viņiem, kā arī visām nekustamā īpašuma darījumu pusēm pilnvērtīgu un vispusīgu palīdzību gan Latvijā, gan Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) nekustamā īpašuma tirgū.

turpināt lasīt
  • 30.05.2024
  • Jaunumi

Dubaija atkal pārspēj rekordus

Mēs jums pastāstīsim, kas notiek tirgū. Sāksim ar galveno jaunumu – villas Dubaijā pārspējušas desmit gadu rekordu. Villu vidējās izmaksas par kvadrātmetru pirmo reizi 10 gadu laikā sasniedza $5,860.

turpināt lasīt
  • 03.05.2024
  • Jaunumi

Jūrmalas skaistākie nami, kas šogad izvirzīti vēsturiskās arhitektūras balvai.

Jau trešo gadu Jūrmalas pašvaldība pasniegs vēsturiskās arhitektūras balvas iepriekšējā gadā viskvalitatīvāk atjaunoto, restaurēto un pārbūvēto Jūrmalas vēsturisko ēku īpašniekiem. Šis gads izceļas ar īpaši kvalitatīviem un vērtīgiem projektiem, norāda konkursa rīkotāji.

turpināt lasīt