Uzņēmums VIP REAL ieguva 2 balvas starptautiskā konkursā.

  • 15.05.2017
  • Jaunumi

Pieteikšanās dalībai Homes Overseas Russian Awards 2017 tika uzsākta 2016. gada rudenī. Neatkarīga profesionāla žūrija sešus mēnešus izvēlējās uzvarētājus pēc vairākiem kritērijiem, lai noteiktu labākos projektus un aģentūras, kas strādā ar krievvalodīgo auditoriju un piedāvā augstus pakalpojumu standartus.

“Kad saņēmām uzaicinājumu piedalīties prēmijā, bez vilcināšanās piekritām. 13 gadus strādājot Jūrmalas luksusa nekustamo īpašumu tirgū, esam uzkrājuši milzīgu pieredzi komunikācijā ar krievvalodīgo auditoriju un daudzi no klientiem ir kļuvuši ne tikai par paziņām, bet arī par draugiem,” stāsta direktore un uzņēmuma līdzīpašniece Lara Batova. 

Dalības rezultātā VIP REAL ir divas balvas: "zelts" nominācijā "Labākā ārvalstu nekustamo īpašumu aģentūra" un diploms par mājaslapas augsto kvalitāti nominācijā "Labākā nekustamā īpašuma aģentūras mājaslapa".

Balvas ietvaros tika apkopoti arī Facebook organizētā atklātā tiešsaistes balsojuma rezultāti par labāko ārvalstu nekustamo īpašumu vietni. Saskaņā ar savākto balsu skaitu no reāliem kontiem VIP REAL saņēma trešo vietu nominācijā "Tautas izvēle".

“Diploms “Labākā nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā ir prestižs,” saka VIP REAL īpašnieks Aleksandrs Cikunovs. – Tautas atzinība ir divtik prestiža. Tāpēc vēlamies teikt milzīgu paldies visiem, kas nobalsoja interneta balsojumā. Trešo vietu nominācijā “Tautas izvēle” saņēmām, pateicoties spēcīgajam draugu atbalstam, kas vēlreiz apliecina augsto uzticības līmeni mums un tam ko mēs darām.



Jaunākās ziņas

  • 19.03.2024
  • Jaunumi

Rīgas nekustamo īpašumu tirgū gads sācies ar izaugsmi.

Nekustamo īpašumu sludinājumu portālos gads sācies ar izaugsmi - pieaugušas pārdošanas cenas visās būtiskākajās nekustamo īpašumu kategorijās, arī sērijveida dzīvokļiem, janvārī kāpušas arī prasītās īres maksas, liecina nekustamo īpašumu analīzes rīka "Cenu Banka" apkopotie dati.

turpināt lasīt
  • 30.01.2024
  • Jaunumi

Skaidrojam, kā palielināt ienākumus no nekustamā īpašuma iegādes Dubaijā.

Svarīgs jautājums tiem, kuri vēlas gūt maksimālu peļņu no savām investīcijām Dubaijā.

turpināt lasīt
  • 17.01.2024
  • Jaunumi

No 2024.gada 1. februāra iebraukšana Jūrmalā maksās 3 eiro.

Iebraukšanas maksa Jūrmalā īpaša režīma zonā būs 3 eiro līdzšinējo 2 eiro vietā un iebraukšanas maksa būs spēkā visa gada garumā.

turpināt lasīt