Skaidrojam, kā palielināt ienākumus no nekustamā īpašuma iegādes Dubaijā.

  • 30.01.2024
  • Jaunumi

Svarīgs jautājums tiem, kuri vēlas gūt maksimālu peļņu no savām investīcijām. Tātad, kas jāiekļauj kopējā investīciju summa?

• Cena, par kuru objekts tika iegādāts

• Darījuma izdevumi

• Remonta izdevumi (ja tika veikts remonts)


Kādi faktori palielinās šo rādītāju?

1. Platība un dzīvokļa tips

Visrentablākie ir dzīvokļi ar 1-2 guļamistabām. Novembrī 53% darījumu bija par 1-guļamistabas dzīvokļiem, 25% par dzīvokļiem ar 2 guļamistabām, bet studijām tikai 6%. Ja jāizvēlas starp dzīvokli un villu, tad ROI dzīvokļiem vidēji ir par pāris procentiem augstāks.


2. Piekrastes un tūristu rajoni

Šie rajoni lieliski piemēroti īstermiņa īrei, kur atdeve sasniedz 12%. Piemēram, Dubai Marina, JBR, Downtown, Emaar Beachfront.


3. Infrastruktūra

Pētiet infrastruktūras klātbūtni un kvalitāti: ceļi, sabiedriskais transports, veikali, restorāni un medicīnas iestādes. Ir skaidrs, ka attīstīta infrastruktūra var palielināt nekustamā īpašuma vērtību rajonā. Vidējais ROI pēc rajoniem par 1-guļamistabas dzīvokļiem (Property Finder cipari):

Dubai Silicon Oasis – 9,3%

Town Square – 8%

Jumeirah Village Circle – 8,4%

Dubai Marina – 6,7%

Dubai Hills – 7,2%


4. Nomaksa pēc būvniecības pabeigšanas

Jūs varat izīrēt dzīvokli un paralēli segt maksājumus ar īres maksu. Diezgan bieži attīstītāji piedāvā nomaksu uz 2-3 gadiem pēc projekta pabeigšanas. Piemēram, The Central Downtown, Supreme Residence, Ozone 1


5. Darījuma izdevumu samazināšana

Daži attīstītāji piedāvā atlaidi par maksu Zemes departamentam un kompensē pircējiem 50-100% nodokļa. Tikai kvalitatīva analīze ļaus pieņemt pamatotu lēmumu, nodrošinot stabilitāti un finansiālu veiksmību īpašuma iegādei.


Mūsu aģentūra sniegs jums izcilus nekustamo īpašumu variantus un ekspertu atbalstu šajā svarīgajā procesā. Mūsu eksperti ne tikai palīdzēs jums atrast piemērotu dzīvokli, bet arī sniegs padomus par visiem darījuma aspektiem. Mēs cenšamies nodrošināt jums visu nepieciešamo informāciju, lai pieņemtu pamatotus lēmumus un veiksmīgi iegādātos nekustamo īpašumu.

Jaunākās ziņas

  • 24.04.2024
  • Jaunumi

Dubaija pirmo reizi iekļuva TOP-10 prestižo pilsētu reitingā.

Pilsētu stratēģiju institūts Mori Memorial fonds, kas 15 gadus mēra 6 galvenās funkcijas un 70 rādītājus 48 lielākajām pasaules pilsētām un katru gadu apkopo tos Global Power City Index (GPCI), publicēja šī gada datus.

turpināt lasīt
  • 19.03.2024
  • Jaunumi

Rīgas nekustamo īpašumu tirgū gads sācies ar izaugsmi.

Nekustamo īpašumu sludinājumu portālos gads sācies ar izaugsmi - pieaugušas pārdošanas cenas visās būtiskākajās nekustamo īpašumu kategorijās, arī sērijveida dzīvokļiem, janvārī kāpušas arī prasītās īres maksas, liecina nekustamo īpašumu analīzes rīka "Cenu Banka" apkopotie dati.

turpināt lasīt
  • 30.01.2024
  • Jaunumi

Skaidrojam, kā palielināt ienākumus no nekustamā īpašuma iegādes Dubaijā.

Svarīgs jautājums tiem, kuri vēlas gūt maksimālu peļņu no savām investīcijām Dubaijā.

turpināt lasīt