Svinīgā jauna VIP REAL biroja atklāšana Jūrmalā.

  • 08.08.2016
  • Jaunumi

Svinīgā jauna VIP  REAL biroja atklāšana Jūrmalā.

2016. gada 3. augustā mēs oficiāli atklājām jaunu VIP REAL biroju - pašā Jūrmalas centrā (Jomas ielā 85).


Visa atklāšanas vakara garumā mūs priecēja burvīga dziedātāja - Alise Kante, tika organizēta īpaša viktorīna un viesi tika cienāti ar gardām uzkodām no Monterosso restorāna.


Starp mūsu viesiem bija tādas izcilas personības kā aktieris Emanuils Vitorgans ar sievu Irinu, Sergejs Svetlakovs ar sievu Antoņinu, Aleksandrs Kutikovs, kā arī Latvijas, Krievijas un Baltkrievijas lielākie uzņēmēji.


Gaidām jūs mūsu jaunajā birojā katru darba dienu no 10:00 līdz 18:00!


Video: https://www.youtube.com/watch?v=ShGEaHNPwqs

Jaunākās ziņas

  • 19.06.2024
  • Jaunumi

Dubaija joprojām ir viens no pievilcīgākajiem un pieprasītākajiem mājokļu tirgiem pasaulē.

Savukārt Jūrmalas un Rīgas dzīvokļu un privātmāju tirgi pēc divus gadus ilgušās vārguļošanas, kas izpaudās kā cenu un darījumu skaita kritums, ir nonākuši dabiskas atveseļošanās posmā. Visgaidītākā perspektīva tajos ir pircēju aktivizēšanās. Un VIP REAL profesionāļu komanda ir gatava sniegt viņiem, kā arī visām nekustamā īpašuma darījumu pusēm pilnvērtīgu un vispusīgu palīdzību gan Latvijā, gan Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) nekustamā īpašuma tirgū.

turpināt lasīt
  • 30.05.2024
  • Jaunumi

Dubaija atkal pārspēj rekordus

Mēs jums pastāstīsim, kas notiek tirgū. Sāksim ar galveno jaunumu – villas Dubaijā pārspējušas desmit gadu rekordu. Villu vidējās izmaksas par kvadrātmetru pirmo reizi 10 gadu laikā sasniedza $5,860.

turpināt lasīt
  • 03.05.2024
  • Jaunumi

Jūrmalas skaistākie nami, kas šogad izvirzīti vēsturiskās arhitektūras balvai.

Jau trešo gadu Jūrmalas pašvaldība pasniegs vēsturiskās arhitektūras balvas iepriekšējā gadā viskvalitatīvāk atjaunoto, restaurēto un pārbūvēto Jūrmalas vēsturisko ēku īpašniekiem. Šis gads izceļas ar īpaši kvalitatīviem un vērtīgiem projektiem, norāda konkursa rīkotāji.

turpināt lasīt